Joukkoluovuus kirjoissamme

Klikkaa kirjan kansikuvaa alta, niin pääset tutustumaan Luoviin Merkitysassistentteihimme ja yksilöllisiin tarinoihin joukkoluovuuden takana!

Merkityskirjat on yhteisöllinen lastenkirjasarja, jonka luovaan prosessiin voi kuka tahansa lastenkirjallisuudesta kiinnostunut tulla mukaan. Esikoiskirjamme Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana joukkoluovuuden elementit olivat kaupan joukkorahoituskampanjassamme keväällä 2017.

Toisen Merkityskirjan Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa kohdalla joukkoluovuus sai uusia ulottuvuuksia. Kirjasarjaamme tukevien Merkityskummien ansiosta joukkoluovuudesta tuli maksutonta ja Joukkoluovuuden MAKSUTON verkkokauppa avautui ensimmäisen kerran keväällä 2018.

Kaikki verkkokaupan kautta annetut ideat/toteutukset käydään huolella lävitse, ja parhaiten tarinaan sopivat joukkoluovuuden hedelmät pääsevät mukaan oikeaan lastenkirjaan – tuoreimpana toteutuksena Helgan ja Helmerin viikonloppuveli. Luovien Merkitysassistenttien nimet on tietysti painettu kunniapaikalle Merkityskirjaan.

Merkityskirjat

Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa

Helgan ja Helmerin viikonloppuveli