Jälleenmyyjät: Mahtavat Merkityskauppiaamme

Kirjaa myyvät kivijaloissa tarkoin valikoidut Merkityskauppiaat eri puolilla Suomea. Rakennamme kumppaniverkostoa parhaillaan, joten ota yhteyttä (info@merkityskirjat.fi), jos uskoisit olevasi etsimämme yrittäjä oman alueesi Merkityskauppiaaksi.

Merkityskauppias on pienyrittäjä, joka palvelee asiakkaita kivijalkaliikkeessä suurella sydämellä. Hänen myymälässään on jotain uniikkia ja omaleimaista. Se on paikka, johon kannattaa mennä hyvien myyntituotteiden, mutta myös tunnelman ja palvelun takia. Suosittelemme lämpimästi!

HELSINKI – Kissakahvila Helkatti
Keskeltä Kampin betoniviidakkoa löytyy metsäistä maalaismaisemaa ja rauhoittavaa linnunlaulua. Ja mikä parasta: aivan ihania kissoja, joiden luokse voi piipahtaa kahville vuonna 2016 Helsingin parhaaksi kahvilaksi valittuun Helkattiin. Voittoon vaikuttivat kissojen ja kissarakkaiden kävijöiden lisäksi ystävällinen palvelu, laadukkaat tarjoiltavat sekä yleinen tunnelma. Tämä pitää itse kokea!

LAHTI – MariMari
Lahtelaisyrittäjien lahtelainen kivijalkamyyjä on luonnollisesti MariMari-putiikki, jonka lahjakas ja sydämellinen yrittäjä Mari suunnitteli kirjan tekijöille uniikit Helga Hidalmiina -mekot kirjajulkkareihin. Putiikissa myydään MariMarin omaa kotimaista mallistoa, muun muassa huippusuosittua Beehive-mekkoa, mutta lisäksi myös hyvällä maulla valittuja laatutuotteita muilta valmistajilta.

MYLLYKOSKI – Reunan kirjakauppa
Jokaisen kissanystävän ykköskirjakauppa! Tässä tunnelmallisessa kivijalkamyymälässä asiakkaita ilahduttaa nimittäin ilmapiirijohtaja Nappi, Suomen tiettävästi ensimmäinen kirjakauppakissa. Nappi on itsekin löytökissa, joka tarvitsi perheessä puhjenneen allergian takia uuden kodin. Siksi Kehräkummun löytökissoista kertova Merkityskirjamme osui kirjaimellisesti nappiin kissakirjallisuutta arvostavan Napin valikoimiin päästessään.

TAMPERE – Kissakahvila Purnauskis
Koko Merkityskirjojen idea sai alkunsa ensivierailulla Tampereen kissakahvilassa. Purnauskiksessa asuu kirjamme pääkissan esikuva: harmaanpulskea kissaherra Hugo! Kissakahviloiden yrittäjä on henkeen ja vereen eläinsuojeluihminen ja kahvilassa myydään paljon muitakin eläinsuojelutyötä tukevia tuotteita. Asukkaat ovat entisiä löytökissoja, joista pidetään erinomaisen hyvää huolta. Kahvilassa vieraillaankin aina kissojen ehdoilla.

Merkityskauppiaiden kanssa teemme suoraa yhteistyötä yrittäjältä yrittäjälle -hengessä. Kirjakaupat ja kirjastot voivat tilata Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjaa Booky.fin ja Kirjavälityksen kautta (tai suoraan meiltä: info@merkityskirjat.fi), joten periaatteessa kirjaa voi löytää useastakin paikasta. Varmaa tietoa kirjamme saatavuudesta muissa kuin Merkityskauppiaiden kivijaloissa emme pysty antamaan. Jokainen jälleenmyyjä myös hinnoittelee itse tuotteensa, joten hinnoissa voi olla hajontaa. Monet Merkityskauppiaamme myyvät kirjaa 27 euron hinnalla.