Joukkoluovuus kirjoissamme

Klikkaa kirjan kansikuvaa alta, niin pääset tutustumaan Luoviin Merkitysassistentteihimme ja yksilöllisiin tarinoihin joukkoluovuuden takana!

Merkityskirjat on yhteisöllinen lastenkirjasarja, jonka luovaan prosessiin voi kuka tahansa lastenkirjallisuudesta kiinnostunut tulla mukaan. Esikoiskirjamme Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana joukkoluovuuden elementit olivat kaupan joukkorahoituskampanjassamme keväällä 2017.

Kun perustimme kirjoja varten oman pikkukustantamon (Merkityskirjat) unohdimme joukkorahoituksen, mutta joukkoluovuutta emme. Vuodesta 2018 lähtien  Joukkoluovuuden Verkkokaupassa on kuka tahansa voinut “shoppailla” ilman rahaa.

Kaikki verkkokaupan kautta annetut ideat/toteutukset käydään huolella lävitse, ja parhaiten tarinaan sopivat joukkoluovuuden hedelmät pääsevät mukaan oikeaan lastenkirjaan. Yhteisöllistä lastenkirjallisuutta on luotu yhdessä lasten kanssa myös erilaisissa puuhapajoissa tapahtumien yhteydessä. Luovien Merkitysassistenttien nimet on tietysti painettu kunniapaikalle Merkityskirjaan.

Merkityskirjat

Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa

Helgan ja Helmerin viikonloppuveli

Helga ja Helmeri ilmastoagentteina