Yrityksille

Yritykset voivat tukea Merkityskirjoja ja sitä kautta upeita järjestökumppaneitamme usein eri tavoin.

Juuri nyt meillä on käynnissä huhtikuussa vietettävän lukuviikon kunniaksi kampanja, jonka kautta yritykset voivat lahjoittaa kirjoja alakouluihin. Jotta lukuinto tarttuisi ja lukutaito kehittyisi. Lue kampanjasta lisää täältä!

Merkityskummiohjelma yrityksille

Hyvää tekeviä Merkityskirjoja on toistaiseksi ilmestynyt kaksi. Kolmas kirjamme ilmestyy marraskuussa 2019 Kätevä & tekevä -messuilla Lahdessa. Sen yhteistyökumppaneiden haku on juuri nyt käynnissä!

Jokaisella Merkityskirjalla voi olla korkeintaan kahdeksan Merkityskummia, jotka saavat kumppanuudesta näkyvyyttä ja etuja valitsemalla kummipakettiinsa juuri ne elementit, jotka omaa liiketoimintaa parhaiten hyödyttävät. Edellytämme Merkityskummeiltamme vastuullista liiketoimintaa ja yhteistä arvopohjaa. Meidän arvomme on kiteytty näin: innovatiivisuus, yhteisöllisyys ja järjestötuen arvostus.

Samalta toimialalta otetaan vain yksi yritys Merkityskummiksi, joten kilpailijayrityksesi ei voi hyöytyä tarjoamistamme palveluista.

Tilaa infopaketti Merkityskummiudesta osoitteesta info@merkityskirjat.fi tai soita 050 555 2577 (Terhi Kangas).

Helmeri Hessunpojan Merkityskummit

Tällä hetkellä Merkityskummijoukkueeseemme kuuluvat seuraavat upeat yritykset/brändit:
Fazer ALKU
Liikunta ja hyvinvointikeskus Fressi
Vääksyn Lääkärikeskus
Nivos
HeiaHeia

Jos vuoden mittainen kummiohjelma ei jostain syystä sovi yrityksellesi, voit olla mukana auttamassa myös näin:

Kymmenen kirjan Lukuiloa eteenpäin -tilaus

Tilaa kymmenen lastenkirjaa valitsemaasi kohteeseen: paikkakuntasi päiväkoteihin, neuvoloihin, ensi- ja turvakoteihin tai vaikka lastensairaalan osastolle. Näin Merkityskirjat saa vielä yhden merkityksen lisää: eläinsuojelutyön (70 euron tuki SEY:lle) ja suomalaisen lastenkirja-startupin tukemisen lisäksi yrityksesi jakaa iloa eteenpäin kirjan kohderyhmän keskuudessa.

Yritystilausten tekijät listaamme Merkityskirjojen Lukuiloa eteenpäin -sivullemme, jossa kerrotaan keitä yritykset ovat pakettitilauksilla ilahduttaneet.

Tee kymmenen kirjan yritystilaus täältä!