Yritykseltäsi lukuiloa lapsille & rahallista tukea järjestöille!

Kymmenen Merkityskirjan pakettitilaus on superhelppo tapa ilahduttaa 300 euron panostuksella joko oman yrityksen ”lapsellista” väkeä tai kolmatta tahoa: vaikkapa paikkakuntasi päiväkoteja tai lastensairaaloita.

Merkityskirjat hoitaa kaiken. Sinun tarvitsee vain tilata oheisella lomakkeella.

Ja lisää hyviä uutisia: tilauksesta kertyy lukuilon lisäksi 70 euron tuki kirjan järjestökumppanille:

Yrityspaketin kirjat signeerataan tekijöiden nimillä ja niihin voidaan kirjoittaa myös lahjoittajayrityksen nimi valmiiksi. Merkityskuvittaja Annalla on huippukaunis käsiala!

Lukuiloa eteenpäin -paketin hinta on 300 euroa (sis. alv:n) ja se sisältää:
1) Postituskulut yhteen osoitteeseen (joko tilaajayritykselle tai suoraan lahjoituskohteeseen, lisämaksusta kirjat voidaan postittaa myös useampaan eri kohteeseen).
2) Merkityskirjojen somekuvan, jolla yritys voi helposti viestiä eteenpäin lahjoituksesta.
3) Maininnan sivuillemme Lukuiloa eteenpäin -tilaajien joukkoon. (Lahjoituksen voi toki tehdä myös anonyymisti.)

Lue Näkemystehdas MBE:n esimerkin kautta, kuinka helposti kaikki käy!

HUOM: Jos et osaa valita kirjaa ja tuettavaa järjestöä, valitse 5+5+5-paketti hintaan 450 euroa. Näin lahjasi ilahduttaa joululahjana kerralla KOLMEA ERI JÄRJESTÖÄ. Mikäli haluat tilata kirjoja kerralla vieläkin enemmän, lähetä meille viesti osoitteeseen info@merkityskirjat.fi

Tee Merkityskirjojen hyvää tekevä yritystilaus tällä lomakkeella

10 Helga Hidalmiina -kirjaa eläinsuojelun tueksi10 Helmeri Hessunpoika -kirjaa Eväitä Elämälle -ohjelman tueksi10 Helgan ja Helmerin viikonloppuveli-kirjaa Perhehoitoliiton tueksi5 x hyvää tekevä lastenkirjatrilogia, yhteensä 15 kirjaa, hinta 450 euroa