Merkityskirjojen osallistavat satutuokiot

Merkityskirjat® on uusi kotimainen lastenkirjasarja, joka käsittelee iloisesti kuvitetun tarinan keinoin tärkeitä teemoja, joista on hyvä jatkaa keskustelua lapsen ja aikuisen välillä myös kirjan sulkeutumisen jälkeen.

Merkityskirjojen tarinatuokiot sopivat esitettäväksi niin kirjastojen satutuokioissa, erilaisissa tapahtumissa kuin isoillakin messulavoilla.

Helga Hidalmiinan kissamaisessa tarinatuokiossa lapsia viihdyttävät aina Helga ja Hugo-kissa yhdessä. Satutuokio perustuu viitteellisesti eläinsuojelutyötä tukevaan Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjaan.

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjasta on yleisön eteen sovitettu kaksi hieman erilaista, ja tilaajalle erihintaista, toteutusta:

  • Hugo-kissan sporttinen tarinatuokio (lavalla kaksi hahmoa: Helga ja Hugo)
  • Sporttinen tarinatuokio Helgan kanssa (lavalla yksi hahmo)

Satutuokion kesto ja osallistujamäärä: Satutuokion kesto noin 20 minuuttia. Yleisön optimimäärä tilan mukaan.

Vaatimukset satutuokion tilalle: Esitysmateriaali on sähköisessä muodossa ja se voidaan esittää suurelta tv-näytöltä, videotykiltä tai muulta laitteelta, jonka avulla materiaali voidaan heijastaa esimerkiksi muistitikulta. Lapset voivat istua näytön äärellä joko lattialla tai tuoleilla.

Satutuokion hinnoittelusta: Hintaan vaikuttaa kokoonpano ja tilaisuuden luonne: pidetäänkö esiintyminen kirjastossa, päiväkodissa/koulussa vai kaupallisessa tilaisuudessa. Jos esiintyjiä on kaksi, on lavalla Helga Hidalmiinan lisäksi myös Hugo-kissa. Kertomalla tilaisuutesi yksityiskohdat (info@merkityskirjat.fi), saat paluupostissa tarkan hinnan. Voit myös soittaa suoraan Terhi Kankaalle 050-555 2577.

Hinnoittelun pohjana on käytetty Lukukeskuksen tilaajalle ja kirjailijalle antamia palkkiosuosituksia. Satutuokio varataan ja laskutetaan kuitenkin suoraan Merkityskirjojen kautta, joten hintoihin ei lisätä Lukukeskuksen veloittamaa palvelumaksua.

“Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa esiintyivät Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessuilla. Merkityskirjojen osallistava satutuokio oli hauskalla tavalla opettavainen, sekä lapsille että aikuisille! Lapset saivat osallistua mm. äänestämällä ja selvästi viihtyivät ja saivat samalla pohtia luontevalla tavalla eläinsuojelutyötä. Suosittelen lämpimästi kaikkiin lastentapahtumiin.”

Markkinointi- ja myyntipäällikkö Hanna Kiilamaa, Jyväskylän Messut

Lisätiedot ja varaukset: Terhi Kangas, Merkityskirjat, 050 555 2577 info@merkityskirjat.fi

Kissamaisesta satutuokiosta löytyy myös mediataitopainotteinen “Special edition”. Lisäpalveluina tapahtumiin tarjolla myös kissamaisia kasvomaalauksia ja ihokuvia, Helga Hidalmiinan Onnenpyörä sekä Sinfoninen Piirustuspöytä. Kysy lisää!