”Meidän perheessä…” – Anna uniikki lausunto painettavaksi oikeaan lastenkirjaan!

Me Merkityskirjojen tekijät Tellu ja Anna kutsumme lastenkirjasarjaamme yhteisölliseksi. Kirjamme nimittäin syntyvät osin JOUKKOLUOVUUDELLA.

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan kautta kesäkuussa meille annetuista ehdotuksista (lue lisää valinnoista Merkitysblogistamme). Lämmin kiitos kaikille luovilla ilmaisostoksilla piipahtaneille!

Tarinan luovia yksityskohtia ei siis enää voi ”shoppailla” joukkoluovuuden maksuttomassa verkkokaupassa, mutta otamme syksyyn asti edelleen vastaan lukijoiden lyhyitä lausuntoja erilaisista perheistä ja perheiden erilaisista tavoista/säännöistä. Valitkaa haluamanne lauseen aloitus ja täydentäkää se loppuun omin sanoin ”verkkokauppaostoksen” LISÄTIETO-kentässä.

Myös kaksi edellistä Merkityskirjaa on tehty yhteisöllisesti Luovien Merkitysassistenttien avulla. Kolmatta kirjaamme odotellessa voit käydä Joukkoluovuus-sivulla tutkimassa, millaisia ihania juttuja aiemmat Merkiytysassistenttimme ovat kirjoihimme ideoineet.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.