Ideoi kasvisherkkuja buffet-pöytään

Ympäristöpääkaupungissa seikkaillessa tarinamme lapsilla tulee tietysti päivän mittaan nälkä. He käyvät syömässä viihtyisässä buffet-ravintolassa, jossa suositaan lähi- ja kasvisruokaa. Lapsille kasvisruoka ei aina maistu ihan niin hyvin kuin aikuiset toivoisivat, joten nyt tarvittaisiin luovia assistentteja ideoimaan ruokalistalle superherkullisia kasvisruokavaihtoehtoja!

Ruokalaji voi olla ihan oikeasti olemassa tai sitten se voi olla tulevaisuuden kasvisruokainnovaatio, josta muut eivät ole vielä kuulleet.

Ideoita kasvisruokalistalle voi lähettää meille sähköpostilla 25.10. asti osoitteeseen info@merkityskirjat.fi. Kuvaus voi olla vain sanallinen, mutta halutessaan sen voi malliksi myös piirtää.

Kerro ehdotuksen antajasta ainakin nimi, ikä ja paikkakunta. Otsikoi viestisi JOUKKOLUOVUUS: kasvisruokaehdotus buffet-pöytään.

Kirjaan valitut joukkoluovuuden hedelmät ja upeat assistenttimme niiden takana esitellään kirjan ilmestymisen jälkeen myös verkkosivujemme Joukkoluovuus-sivuilla. Luovat Merkitysassistentit mainitaan tietysti nimeltä myös painetussa kirjassa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kirja tehdään yhteistyössä Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahden kanssa. Lisätietoja kirjaprojektista voit lukea täältä.