Keksi nimi “Superkisulle”

Ympäristöteemaisen lastenkirjamme yksi avainhahmoista syntyi keväällä Hahmopuuhapajassa. Valitsimme äänestykseen kolme lasten piirtämää ihastuttavaa hahmoa, jotka Anna sitten piirsi puhtaaksi samalla tekniikalla kuin muutkin Merkityskirjojen hahmot. Facebookissa äänestyksen voitti 6-vuotiaan Julie Vierimaan veikeä mustavalkoinen kissahahmo. Hahmo on tähän asti kulkenut käsikirjoituksessa työnimellä Superkisu, mutta se ei mielestämme ole aivan täydellinen.

Toivoisimme nimen liittyvän läheisemmin kirjan teemaan eli tavalla tai toisella ympäristöstä huolehtimiseen. Tälle kissalle ympäristöasiat ovat sydämen asioita ja sen toivoisimme kuvastuvan myös nimestä. Toki Superkisu voi olla osa nimeä, jos Luova Merkitysassistenttimme niin hyväksi katsoo.

Otamme nimiehdotuksia vastaan 25.10. saakka ja valitsemme sen jälkeen parhaiten “kissanristiäisiin” sopivan ehdotuksen. Lähetä siis lapsesi (tai miksei omakin, emme ole ikärasisteja) meille sähköpostilla osoitteeseen info@merkityskirjat.fi.

Kerro toki myös nimen tarina: miten nimiehdotus syntyi ja miksi juuri se olisi kirjaamme erityisen sopiva. Joskus juuri erityisen kiehtova taustatarina voi olla se ratkaiseva juttu, jos ehdokkaat ovat muutoin kovin tasavahvoja.

Kerro nimiehdotuksen antajasta ainakin nimi, ikä ja paikkakunta. Otsikoi viestisi sanalla JOUKKOLUOVUUS: nimi Superkisulle

Kirjaan valitut joukkoluovuuden hedelmät ja upeat assistenttimme niiden takana esitellään kirjan ilmestymisen jälkeen myös verkkosivujemme Joukkoluovuus-sivuilla ja Luovat Merkitysassistentit mainitaan tietysti nimeltä myös painetussa kirjassa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kirja tehdään yhteistyössä Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahden kanssa. Lisätietoja voit lukea täältä.