“Kierrätä” lastenhuoneen sisustusta lastenkirjaan

Ympäristöteemaisessa lastenkirjassamme Merkityskirjoista tuttu Lehmusvirran perhe saapuu kyläilemään serkkulaan. Hovilaisen perhe asuu ympäristöpääkaupunki Lahdessa ja siihen kuuluu kolme lasta: Mico 11 vuotta, Siiri 8 vuotta ja Joel 6 vuotta.

Hovilaisen perhe on ihan OIKEA lahtelaisperhe (kuvassa), mutta tähän lastenkirjaan lainaamme luvalla vain heidän nimensä ja ulkonäkönsä, kaikki muu on fiktiota eli mahtavaa mielikuvituksen tuotetta. Emme esimerkiksi vielä tiedä, millainen lastenhuone Hovilaisilla on, joten kaipaamme nyt joukkoluovuusassistentteja avuksi lastenhuoneen sisustushommiin.

Olisiko teillä kotona jokin jo kierrätykseen joutava lastenhuoneen sisustuselementti: matto, lamppu, huonekalu tai jokin muu yksityiskohta, joka ympäristöteemaiseen kirjaamme mainiosti sopisi?

Lähetä valokuva teille tärkeästä lastenhuoneen sisustuselementistä, jonka voisitte laittaa “kiertoon” kirjan sivuille. Lähetä kuva viimeistään 25.10. sähköpostilla osoitteeseen info@merkityskirjat.fi.

Kerro toki myös sisustuselementin tarina: miksi se on teille tärkeä ja kuinka olette sen aikoinaan itse hankkineet/saaneet. Entä miksi se sopisi erityisen hyvin lastenkirjaamme? Joskus juuri erityisen kiehtova taustatarina voi olla se ratkaiseva juttu, jos ehdokkaat ovat muutoin kovin tasavahvoja.

Otsikoi viestisi sanoilla JOUKKOLUOVUUS: sisustusta lastenhuoneeseen

Kirjaan valitut joukkoluovuuden hedelmät ja upeat assistenttimme niiden takana esitellään kirjan ilmestymisen jälkeen myös verkkosivujemme Joukkoluovuus-sivuilla ja Luovat Merkitysassistentit mainitaan tietysti nimeltä myös painetussa kirjassa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kirja tehdään yhteistyössä Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahden kanssa. Lisätietoja kirjaprojektista voit lukea täältä.