Maailman paras futisvalmentaja

Varasto loppu

Helmeri tutustuu kirjassamme useaan eri liikuntalajin omansa löytääkseen. Yksi kirjassa esitelty laji on jalkapallo. Tutustumistreenejä vetää mahtava työlleen omistautunut futisvalmentaja, joka on mitä parhain esikuva lapsille ja nuorille.

Mikä tämän valmentajan nimi on ja miksi hän on niin kerrassaan loistava valmentaja aloitteleville futaajille, kerro sinä se meille!

Tarina voi olla puhdasta fiktiota tai se voi pohjautua omiin kokemuksiin kunnianosoituksena esimerkilliselle juniorivalmentajalle. Mitä paremmin perustelet ja taustoitat, sitä paremmat mahdollisuudet ehdotuksella on päästä mukaan tarinaamme!

Näin maksuton verkkokauppa toimii:

  1. Jos ehdotuksen tekijä on alaikäinen, täyttäkää aikuisen yhteystiedot ”tilaustietoihin”. Kommunikointi tapahtuu sähköpostilla tilaustietoihin merkityn sähköpostiosoitteen kautta eli aikuinen toimii yhteyshenkilönä.
  2. Aikuinen lukee Joukkoluovuuden maksuttoman verkkokaupan säännöt alta ennen ”ostoksen” tekoa. Lomakkeen täyttävä aikuinen on vastuussa siitä, että sääntöihin on tutustuttu ja sitouduttu.
  3. Kirjoittakaa ehdotus perusteluineen sekä mahdolliset lapsen tiedot (nimi ja ikä) tilauslomakkeen LISÄTIETOA-kenttään.
  4. Jos meillä on kysyttävää/tarkennettavaa, otamme yhteyttä sähköpostitse.
  5. Valitut joukkoluovuuden elementit julkaistaan 31.5. Merkitysblogissa. Parhaiten ajan tasalla pysyy seuraamalla Merkityskirjoja Facebookissa.

Sitten vain luovuus valloilleen. Tervetuloa ”ostoksille”!

Kuvaus

JOUKKOLUOVUUDEN VERKKOKAUPAN SÄÄNNÖT

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa on Merkityskirjat-sarjan toinen osa, joka jatkaa Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjassa esiintyvän perheen seikkailuja. Yhteisöllinen lastenkirja syntyy osin joukkoluovuudella, mikä tarkoittaa sitä, että maksuttoman verkkokaupan kautta kuka tahansa voi antaa ideoita/ehdotuksia kirjan tekijöille tarinan yksityiskohdiksi.

Ehdotuksia voi antaa 6.5. asti, jolloin Joukkoluovuuden maksuton verkkokauppa sulkeutuu. Mukaan valitut ideat julkistetaan Merkitysblogissa Helgan nimipäivän kunniaksi 31.5.

Kirjan tekijöillä on oikeus muokata annettuja ideoita niin, että ne sopivat tarinaan kokonaisuutena. Ehdotuksen antaja saa nähtäväksi oman ideansa jatkojalostuksen ennen kuin kirja menee painoon lokakuussa 2018.

Lukijoiden ehdotukset, jotka valitaan mukaan kirjaan, merkitään kirjaan selkeästi omalla tunnisteella ja kirjan alussa jokainen Luova Merkitysassistentti mainitaan nimeltä. (Tai jos idea on toteutettu työryhmänä, kerrotaan kirjassa työryhmän/luokan nimi.) Ideoiden ja niiden antajien taustoja avataan pidemmin osoitteessa www.merkityskirjat.fi/joukkoluovuus (jonka sisältöön kannattaa tutustua ennen “ostoksen” tekemistä, jotta joukkoluovuuden idea avautuu konkreettisesti).

Luovat Merkitysassistentit saavat itselleen diplomin, joka kertoo osallistumisesta yhteisöllisen lastenkirjan luovaan prosessiin. Heidät myös kutsutaan mukaan kirjan julkistamisjuhliin Kätevä & Tekevä -messuille Lahteen 3.11.2018

“Verkkokauppaostoksen” tekijän tulee olla täysi-ikäinen, joten jos Luovaksi Merkitysassistentiksi hakee lapsi, on alusta asti mukana prosessissa oltava aikuinen, joka samalla antaa myös suostumuksen siihen, että lapsi saa näin omalla nimellään osallistua kirjantekoon, mikäli ehdotus valitaan kirjaan.