”Lahjoita” kahvikuppisi lastenkirjan pihakirppikselle

Ympäristöteemaisessa lastenkirjassamme lapset piipahtavat pihakirppiksellä seikkaillessaan Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahdessa. Helga saa ajatuksen, että äitiä voisi ilahduttaa ostamalla kirppikseltä hänelle ihanan kahvikupin, koska äidin lempikuppi hajosi juuri hiljattain kotona.

Millainen tuo kahvikuppi on? Ja mikä on sen tarina? Me emme sitä vielä tiedä, mutta sinä ehkä tiedät…

Lähetä valokuva omasta suosikkikupistasi (jolla on tarina) sähköpostilla osoitteeseen info@merkityskirjat.fi. Odotamme kahvikuppikuvia 25.10. asti, jonka jälkeen valitsemme kirjaamme piirrettävän pihakirppiskupin.

Otsikoi viestisi sanoilla JOUKKOLUOVUUS: kahvikuppiehdokas pihakirppikselle

Kahvikupin tarina on merkityksellinen: kuinka itse aikoinaan kupin sait ja miksi juuri se on oma suosikkisi. Joskus juuri erityisen kiehtova taustatarina voi olla se ratkaiseva juttu, jos ehdokkaat ovat muutoin kovin tasavahvoja.

Kirjaan valitut joukkoluovuuden hedelmät ja upeat assistenttimme niiden takana esitellään kirjan ilmestymisen jälkeen myös verkkosivujemme Joukkoluovuus-sivuilla. Luovat Merkitysassistentit mainitaan tietysti nimeltä myös painetussa kirjassa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kirja tehdään yhteistyössä Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahden kanssa. Lisätietoja kirjaprojektista voit lukea täältä.