Suunnittele kuosi Helgan kesähuiviin

Ympäristöteemaisen lastenkirjamme tapahtumat osuvat ajallisesti mitä kauneimpaan kesäpäivään. Helga ei ole muistanut suojata päätään ja auringon porotuksessa meinaa tulla huono olo. Niinpä lapset piipahtavat ihanassa kivijalkaputiikissa, jossa myydään kotimaassa vastuullisesti tuotettuja uniikkivaatteita. Millaisen huivin Helga kaupasta päänsä suojaksi valitsee, sen voit päättää sinä – tai lapsesi.

Lähettäkää meille piirrosluonnos kankaan kuosista, joka mielestänne sopisi erityisen hyvin ympäristöteemaiseen kirjaamme. Kannattaa myös kertoa, mikä inspiroi designeria juuri kyseiseen kuosiin, sillä usein juuri luovuuden taustatarina on ratkaiseva, jos vertailussa on monta tasavahvaa ehdokasta.

Kuvaa piirrosluonnos ja lähetä se viimeistään 25.10. osoitteeseen info@merkityskirjat.fi.

Kerro muotisuunnittelijasta nimi, ikä ja paikkakunta. Otsikoi viestisi JOUKKOLUOVUUS: kuosiehdokas Helgan huiviin

Kirjaan valitut joukkoluovuuden hedelmät ja upeat assistenttimme niiden takana esitellään kirjan ilmestymisen jälkeen myös verkkosivujemme Joukkoluovuus-sivuilla. Luovat Merkitysassistentit mainitaan tietysti nimeltä myös painetussa kirjassa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kirja tehdään yhteistyössä Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahden kanssa. Lisätietoja kirjaprojektista voit lukea täältä.