Lukuviikon kampanja yksityishenkilöille: kirjalahjoitus alakouluun

Varasto loppu

Lukuviikon ajan (22.-28.4.) kuka tahansa lastenkirjojen ystävä voi osallistua lukuinnon lietsomiseen tilaamalla yhden liikuntaan ja lukemiseen innostavan Helmeri Hessunpoika -kirjan eteenpäin lahjoitettavaksi alakouluun. Merkityskirjat koostaa kouluille viiden kirjan paketteja, joiden mukana menee pieniä luovuustehtäviä luokkien hyödynnettäväksi.

Merkityskirjat maksaa paketin postikulut ja hoitaa postituksen alakouluun, johon kirjapakettia ei vielä ole mennyt. (Pst. koulut voivat laittaa meille toiveen lahjoituksesta osoitteeseen info@merkityskirjat.fi. Jos toiveita ei ole listalla lähetyshetkellä, valitsee Merkityskirjat lahjoituksen saavan koulun.)

Viiden yksityishenkilön tilauksesta koostuu siis yksi kirjapaketti. Haasta vaikka ystäväsikin mukaan! Lahjoitustilaus yksityishenkilöille on verkkokaupassamme tarjolla Lukuviikon ajan. Jos Lukuviikon päättyessä 28.4. tilausmäärä ei ole viidellä jaollinen, tarjoaa Merkityskirjat kirjoja niin monta kuin seuraavasta paketista puuttuu.

Merkityskirjat haastaa myös yrityksiä tilaamaan kirjapaketteja, joiden avulla “kirjapotti” karttuu mahdollisimman monen alakoulun hyödyksi. Lue kampanjasta lisää täältä!

Tilauksen hinta on siis vain 25 euroa (josta 7 euroa ohjataan Pelastakaa Lapset ry:lle).

Lahjoittaneiden yksityishenkilöiden nimet listataan Merkityskirjojen verkkosivuille lahjoittajalistaan. Jos et halua nimeäsi mainittavan listalla, kerro siitä meille tilauksen lisätietokentässä.

(Jos haluat tilata kirjan itsellesi kotiin, tee tilaus postikulujen kera täältä.)

Lämmin kiitos, että olet mukana lukuintoa lietsomassa!

Tuotetunnus (SKU): HHLL_lukutaito1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lehmusvirran perhe on päättänyt lähteä taistoon digikyttyröitä vastaan. Helmeri ei kuitenkaan innostu liikunnasta noin vain. Avuksi rientää Helga-sisko sporttipassin kanssa, ja tutuksi tulee moni hieno harrastus judosta jääkiekkoon. Helmerin oma laji löytyy lopulta yllättävällä tavalla!

Merkityskirjojen esikoisteoksen tavoin myös tämä yhteisöllinen lastenkirja on syntynyt osin joukkoluovuudella lukijoiden kanssa. Mukana on muun muassa Lahden Runomaratonin lastenkirjapajassa riimiteltyjä tsemppirunoja, ja Helmerin yllä jääkiekon lajikokeilussa itsensä kiekkolegenda Raimo Helmisen vanha pelipaita.

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjan myynnillä tuetaan merkittävästi (7 euroa/kirja) Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa, jonka kautta vähävaraiset lapsiperheet voivat hakea tukea lastensa liikuntaharrastuksiin.