Meidän perhe -lausunto kirjan “tapettisivuille”

Varasto loppu

Merkityskirjan esilehdet täytetään jälleen lukijoiden lausunnoilla. Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjaan koottiin lausuntoja lukijoiden lempilajeista (ks. kuva). Näin kokonaisuudesta hahmottui mainiosti liikuntalajien kirjo ja lukuisat yksilölliset syyt, joiden vuoksi kukin omasta lajistaan pitää.

Personoitu lausunto tekee Merkityskirjasta vieläkin merkityksellisemmän. Miten ihana yksilöllinen muisto lapsuudesta!

Tällä kertaa keräämme esilehtien tekstitapettiin lyhyitä lausuntoja erilaisista perheistä ja perheiden erilaisista tavoista/säännöistä. Valitkaa haluamanne lauseen aloitus ja täydentäkää se loppuun omin sanoin. Tehkää maksuton verkkokauppaostos ja kirjatkaa lause tilauksen lisätietokenttään.

”Meidän perheeseemme kuuluu…”
”Meidän perheessä tykätään…”
”Meidän perheessä on tärkeää, että…”
“Meidän perheessä kaikki…”
“Meidän perheessä parasta on…”

Muistakaa kirjoittaa myös lausunnon antajien nimet siinä muodossa kuin haluatte ne kirjaan. Myös paikkakunta mukaan!

Lausunnon voi allekirjoittaa monella eri tavalla, esimerkiksi:
Lehmusvirran perhe, Lahti
Helga, Helmeri, Hessu ja Hanna Lehmusvirta, Lahti
Helga ja Helmeri Lehmusvirta vanhempineen, Lahti

Otamme tapettilausuntoja vastaan niin kauan kuin esilehdillä on niille tilaa. Tämä maksuton verkkokauppatuote on siis “myynnissä” muita luovuustuotteita pidempään.

 

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!